top of page
Kom uit je hoofd, kom bij Lovestock

De unieke dagbesteding LoveStock is verhuisd naar Helmond. LoveStock combineert duurzaamheid met zorg, speciaal voor mensen die worstelen met psychische problemen. Bij LoveStock behandelen ze niet, maar zorgen ze voor een fijne daginvulling in een warme omgeving. Dus of je nu last hebt van depressie, persoonlijkheidsproblematiek, PTSS of andere kopzorgen, bij Lovestock ben je welkom! Je kunt van alles doen bij LoveStock, als het maar duurzaam is. Bijvoorbeeld lekker koken met overgebleven groenten, creatief aan de slag met resthout en textiel of fijn buiten bezig zijn in onze moestuin.


Nu ook bij de Voorstee!

Bij LoveStock werken ze graag in en met de natuur. Daarom vind je ze ook elke dinsdagochtend bij de Voorstee, de buurttuin van Brandevoort. Want samen buiten bezig zijn, maakt dat het volle hoofd weer wat leger wordt. Voorstee en LoveStock delen dezelfde maatschappelijke en circulaire visie. 

Heb je interesse om kennis te maken of mee te doen, dan horen we graag van je. Anoek Penders, LoveStock Veedrift 2, Helmond www.lovestock.nl info@lovestock.nl  tel 06-28778691

Scherm­afbeelding 2024-04-17 om 16.36.04.png

Dagbesteding wordt mogelijk gemaakt door:

bottom of page